LOGOPEDIA

LOGOPEDIA

Logopèdia és la disciplina sanitària que diagnostica, avalua i rehabilita les disfuncions, retards  o trastorns de comunicació, llenguatge, parla, veu i deglució. Abarca el pla anatòmic, fisiològic i psicològic. Els logopedes són els encarregats, a més,  de valorar i tractar els problemes de deglució en tots els seus graus.

També s’ocupa de trastorns de l’aprenentatge de la lectoescriptura, com la dislèxia, la disgrafia, la disortografia, o els seus retards, o de les matemàtiques, com la discalcúlia.

El nostre centre té les proves més actualitzades per a realitzar les avaluacions i tractaments més eficaços. Treballem de manera presencial però si ho prefereixes, en molts casos ho podem fer on-line.

Està dirigida a nens i adults.

Què tractem?

Què tractem?

Existeixen casos en diversos trastorns, on el pacient es beneficia del treball  multidisciplinar. Aquest fet  és garantia d’un major èxit en el diagnòstic i  tractament, i en conseqüència, en la seva recuperació.

Quan cal anar al logopeda?

En qualsevol moment en què tenim una sospita que alguna cosa no evoluciona correctament hem d’acudir a l’especialista, encara que sigui de manera preventiva, i així, en algunes ocasions ens pot evitar trastorns o alteracions de més gravetat.

UN LOGOPEDA FA MOLT MÉS DEL QUE PENSES